Hirdetés

Megvan, ki kapta Garfield szerepét az animációs filmben

|

Nekünk ugyan nincs bajunk ezzel a színésszel, de ha felnéztek a Twitterre, akkor egyből kitűnik, hogy egyeseknek bizony van.

Hirdetés

Ha esetleg zavarna az a tény, hogy Chris Pratt kapta Mario szerepét a Super Maro Bros. filmben, akkor nyugi, mert egy pillanatokon belül sokkal rosszabb lesz a dolog. Amennyiben viszont örültél annak a szereposztásnak, most egy kifejezetten remek hírrel szolgálhatunk neked.

A Hollywood Reporter jelentéséből ugyanis kiderült, hogy a Guardians of the Galaxy Star-Lordja nem csak a bajszos vízvezeték szerelőt fogja alakítani, hanem mindenki kedvenc lusta macskáját is. A Paramount Pictures Chris Prattet választotta Garfield szerepére.

Hirdetés

A Paramount még 2016-ban jelentette be, hogy készül egy új Garfield animációs produkció, amit Mark Dindal rendez, és aminek forgatókönyvét David Reynolds írja. A páros korábban már dolgozott együtt a 2001-es Eszeveszett birodalmon, szóval a "kamerák mögötti" stábbal valószínűleg nem lesz gond.

Chris Pratt ugyanakkor nem a közösségi média kedvence, legalábbis a Twitter egy bizonyos részének semmiképp sem, és ezen az sem segít, hogy Instagram videókkal hergeli a népet - avagy szórakoztatja, ez megint csak egyéni ízlés kérdése.

Ugyanakkor legalább annyian védik a színészt, mint amennyien támadják. A LEGO-kalandban remek munkát végzett, és a fél világ imádja őt a Marvel-univerzum űrcowboyaként. Rossz munkát valószínűleg sem Marióként, sem Garfieldként nem fog végezni.

Érdekes nézni a közönség reakcióját a bejelentésre, de akárhogy is, a projekt készül, Chris lesz a főszereplője, és ettől már Jon sem fogja megmenteni a színész ellendrukkereit. A bejelentés igazi győztesei egyébként a Twitter mémgyárosai:

A Garfield animációs film premierdátuma egyelőre nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)