Hirdetés

Megvan, ki lesz a Batgirl mozi főgonosza?

|

Egy ideje már hánykolódik szegény Batgirl film, de most nagyon úgy tűnik, megtalálták Barbara Gordon méltó ellenfelét.

Hirdetés

The Illuminerdi értesülései szerint a DC Comics és a Warner illetékesei kitalálták, ki lehetne a címszereplő egyik ellenfele a régóta tervezgetett Batgirl moziban. A castingosok ugyanis elvileg egy 50-es vagy 60-as éveiben járó színészt keresnek, akinek egy olyan gonosztevőt kellene eljátszania, aki korábban tűzoltóként dolgozott.

Ezek a kritériumok eléggé leszűkítik a kört, így szinte bizonyos, hogy Fireflyra gondoltak.

Hirdetés

Firefly, azaz Garfield Lynns először 1952-ben, a Detective Comics 184. számában bukkant fel, eredetileg Batman ellenfeleként. Először még csak különböző fényeffekteket használt, de a Crisis on Infinite Earths történetszál folyamán piromán karaktert csináltak belőle az írók, ennél a vonalnál maradtak a karakter kapcsán a későbbiekben is. A gonosztevő felbukkant korábban a The CW-n futó Arrow tévésorozatban is, ahol szintén tűzoltóként dolgozott, mielőtt rosszfiú vált volna belőle. 

A castinginformációk alapján az is kiderült, hogy a főhősnő, Barbara Gordon szerepére egy huszonéves színésznőt keresnek, a potenciális Gordon felügyelő jelölteknek (ő ugyebár Barbara édesapja, és a gothami rendőrség vezetője) 50 körülinek kell lennie.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre nem tudni, mikorra várható a Batgirl bemutatója, de legalább már a rendezők megvannak: Adil El Arbi és Bilall Fallah fog dolgozni a filmen. A forgatókönyvért Christina Hodson felel, neki korábban a Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) című, maradjunk annyiban, megosztó alkotást köszönhettük, illetve a készülő The Flash film szkriptjét is ő írja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)