Hirdetés

Megvan, ki lesz a Kraven, a vadász film főszereplője, igazi képregényes veteránt találtak

|

A Kraven, a vadász mozi friss castinghíre egyúttal egy picivel távolabb rakott minket attól, hogy egyszer tényleg egyesülhessen a Sony filmes világa és a Marvel moziverzum.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy J.C. Chandor rendezésében Kraven, a vadász mozifilmet készít a Sony. Ez egy újabb olyan Pókemberhez kapcsolódó, viszont a hálószövő nélkül készülő spin-off mozi lesz, amiből egyre többet tervez a stúdió (ilyen volt ugyebár a Venom, melynek érkezik a folytatása, illetve több halasztás után jön a Morbius film is). 

Első körben arról lehetett hallani, hogy a Kraven film főszerepét Keanu Reevesnek ajánlották fel, a színész azonban köszönte szépen, nem kért belőle. Most viszont hivatalossá vált, hogy Pókember régi ellenségének szerepét (Kraven először 1964-ben, a The Amazing Spider-Man #15-ben bukkant fel) Aaron Taylor-Johnson kapta meg.

Aaron Taylor-Johnson számára egyáltalán nem ismeretlen a képregényfilmek világa, hiszen ő volt a főszereplője a két HA/VER mozinak, valamint ő alakította Higanyszálat a Bosszúállók: Ultron korában.

Hirdetés

Most az utóbbi szerepe lesz számunkra izgalmas, mivel a Morbius film előzetese eddig azt sugallta nekünk, hogy a Sony pókverzuma és a Marvel moziverzum (MCU) találkozhatnak, elvégre a szóban forgó trailerben felbukkant Michael Keaton, azaz Adrian Toomes / Keselyű, valamint egy Pókembert ábrázoló falfestményt is láthattunk. 

Ha azonban Kravent Aaron Taylor-Johnson alakítja, akkor jó eséllyel ezt a filmet nem lehet az MCU-hoz kapcsolni, hiszen ott Higanyszál karakterét már megformálta a színész. Nagyon jó lenne, ha végre konkrét válaszokat kapnánk a két mozis világ esetleges jövőbeli kapcsolatáról, de erre valószínűleg a 2022 januárjában érkező Morbiusig várnunk kell. A Kraven, a vadász filmre egy évvel ezután, 2023 januárjában számíthatunk. 

Aaron Taylor-Johnson

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)