Hirdetés

Megvan, ki lesz IV. Shaddam császár a Dűne folytatásában

|

Ahogy felpörögnek a munkálatok Denis Villeneuve Dűne adaptációja körül, úgy egyre többet tudhatunk meg a színészekről is, amelyek gárdája nem akármilyen névvel gazdagodott.

Hirdetés

Mivel Denis Villeneuve úgy döntött, hogy a Dűne történetét jobban tudná tálalni két részletben (sőt, még meglepetéseket is okozhat a legendás sci-fi rajongóinak), így a nézők még nem találkozhattak IV. Shaddammal, az ismert univerzum császárával. Az uralkodó belépője majd a Dűne 2-ben fog megtörténni, és már azt is tudjuk, hogy ki fogja őt alakítani.

David Lynch adaptációjában José Ferrer alakította a császárt, míg Villeneuve adaptációjában ezt a szerepet Christopher Walken kapta.

Hirdetés

Deadline jelentése szerint már biztosan Walken kapja a lehetőséget, de a karakter lányával kapcsolatban nem ilyen egyértelmű a helyzet. Irulan hercegnőt illetően Florence Pugh neve kerül elő a leggyakrabban, de a színésznő leszerződtetését még nem erősítették meg hivatalos források.

Walken viszont már biztosan csatlakozik majd Timothée Chalamethoz, Rebecca Fergusonhoz, Zendayahoz, Josh Brolinhoz és a többi visszatérőhöz. 

Nektek hogy tetszett az első film? Kritikánk itt látható róla:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)