Hirdetés

Megvan, kinek a poénjai tartanak majd ébren 2023-as Oscar-gálán

|

Rutinos műsorvezetőt sikerült megnyernie az Amerikai Filmakadémiának a feladatra, aki már kétszer volt a rendezvény házigazdája.

Hirdetés

A tavalyi fiaskó után a Filmakadémia döntéshozói visszahívtak egy szeretett és megbízható figurát: Jimmy Kimmel fogja idén is vezetni a díjátadót, miután öt évvel ezelőtt maga mögött hagyta a csillogást. A "Jimmy Kimmel Live" atyja legutóbb 2018-ban állt a Oscar-gála színpadán.

Kimmel így belépett a háromszoros házigazdák körébe Jerry Lewis, Steve Martin, Conrad Nagel és David Niven mellé. Egyébként viszonylag kevesen vitték a műsort háromnál többször: Whoopi Goldberg és Jack Lemmon négy alkalommal szórakoztatták a közönséget, Johnny Carson ötször, Billy Crystal pedig kilencszer. A rekordot Bob Hope tartja nem kevesebb mint 11 alkalommal.

Hirdetés

Jimmy Kimmel nagy örömmel és tisztelettel fogadta a meghívást, de az köszönőbeszédéből nem derült ki, hogy ki volt még az Akadémia listáján. Belsős pletykák Chris Rockról is csicseregtek, akit Will Smith nagy lendülettel pofozott bele az Oscar-díjátadók történelemkönyvébe. Nem lennénk meglepődve, ha Rock a korábbiakra hivatkozva lemondott volna a megtiszteltetésről.

A 2023-as díjátadó jelöltjeit január 24-én fogják bejelenteni, maga a főműsor pedig 2023. március 12-én lesz esedékes, és talán egy magyar filmnek is drukkolhatunk majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)