Hirdetés

Megvan, mikor érkezik A nagy pénzrablás: Korea

|

Azt is megtudhattuk, milyen maszkot viselnek majd a rablók ebben az adaptációban.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy koreai remake-et kap a Netflixen A nagy pénzrablás, avagy Money Heist, az új sorozat címét pedig nem gondolták túl. Most az is kiderült, hogy egészen pontosan mikor érkezik meg a platformra a végtelenül kreatív A nagy pénzrablás: Korea.

Ahogy azt az alábbi premierbejelentő előzetes is megvillantja, június 24-től lehet majd nézni az új sorozatot, természetesen csak és kizárólag a Netflixen.

Hirdetés

Maga a sztori alappillérek terén változatlan marad, egy új Professzor itt is összeszed egy lehetetlennek tűnő rablásra egy profi bandát, a bandatagok pedig pontosan ugyanazokat a városneveket kapják meg, mint az eredeti szériában. A különbség tehát csak a helyszínben keresendő, Spanyolország helyett ezúttal a Koreai-félszigeten fog játszódni a sorozat, illetve lecserélik az ikonikus Dali álarcokat is.

A történetben elvileg az Észak- és Dél-Korea közti konfliktus is meg fog jelenni valamilyen formában. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)