Hirdetés

Megvan, mikor érkezik a Chris Pratt főszereplésével készülő Garfield mozifilm

|

Pontos megjelenései dátumot kapott az Alcon Entertainment produkciója.

Hirdetés

Több mint 15 év után készül újra mozifilm Garfield, az ikonikus kövér narancssárga macska főszereplésével. A 2004-es első rész után 2006-ban érkezett a folytatás, mindkettőben Bill Murray kölcsönözte hangját a lustaságáról elhíresült házi kedvencnek. Az új animációs produkciót az Alcon Entertainment készíti, és a produkciós cég már tavaly megerősítette, hogy Chris Pratt fogja szinkronizálni a címszereplőt, de mellette egy teljesen új karaktert is láthatunk majd, méghozzá nem kisebb név, mint Samuel L. Jackson alakításában.

Az Alcon egyelőre nem árult el részleteket a film történetével kapcsolatban, de annyit tudni, hogy együttműködik Garfield atyjával, Jim Davisszel is, aki executive producerként szerepel majd a stáblistán. A filmet Mark Dindal rendezi, akinek több évtizedes tapasztalata van az animációs produkciók terén - hozzá kapcsolódik többek között a kimondottan vicces Eszeveszett birodalom rendezése is.

Hirdetés

A forgatókönyvet a Némó nyomában írója, David Reynolds készíti, aki az Eszeveszett birodalmon dolgozott együtt Dindallal, az animációért pedig a DNEG Animation csapata felelős Namit Malhotra és Tom Jacomb vezetésével.

Ellentétben a májusi tervekkel már biztos, hogy 2023-ban még sajnos nem tudják bemutatni az új Garfield mozit. A Collider úgy tudja, az animációs film 2024. február 16-án debütál majd a mozikban. A globális disztribúciót Kína kivételével a Sony Pictures fogja intézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)