Hirdetés

Megvan, mikor érkezik a Disney+-ra az Avatar: A víz útja

|

Nem kell már sokáig várni arra, hogy otthon is megnézhessük Jake Sully és családja új kalandját.

Hirdetés

A Disney+ hivatalos közösségi médiás felületein nemrég bejelentették, hogy egészen pontosan mikor is érkezik meg a platformra a 2022-es év egyik legnagyobb dobása, vagyis az Avatar: A víz útja. Véssétek fel jól a naptáratokba, kicsit kevesebb mint egy hónapon belül, egészen pontosan június 7-én már a nappalitokban is élvezhetitek James Cameron monumentális moziját.

A harmadik rész még kicsit odébb van, a folytatásra 2024 decemberében számíthatunk, de A víz útja bőven beváltotta a hozzá fűzött reményeket bevétel terén, szóval nem kell aggódni, el fognak készülni a tervezett újabb epizódok - Cameron ugyebár jelenleg öt Avatar-filmmel számol.

Hirdetés

Külön érdekesség egyébként, hogy bár a Disney-hez tartozó 20th Century Studios mozijáról van szó, az Egyesült Államokban az HBO Max utódjának tekinthető Max streamingplatformra is felkerül a film, ugyancsak június 7-én. Ezzel kapcsolatban még tavaly született egy megállapodás, miszerint a Disney+ és a Hulu 2022-es bemutatójú Fox produkcióinak felét átveheti a Max is.

Az Avatar: A víz útja kapcsán készül kritikánkat alább nézhetitek meg.

Ha pedig már láttátok a filmet, spoileres kibeszélőnk is érdekes lehet a számotokra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)