Hirdetés

Megvan, mikor érkezik a Moon Knight, avagy Holdlovag sorozat új előzetese

|

Nem kell sokat várunk arra, hogy ismét belekukkanthassunk a Disney+-os Moon Knight Marvel-sorozatba.

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk, hogy Marvel saját farkasembere tényleg felbukkan-e majd a Moon Knight sorozatban, Holdlovag saját Disney+-os sorozatában, de az első kedvcsináló erre engedett következtetni. Lehet, hogy hamarosan viszont okosabbak leszünk, mivel karnyújtásnyira van már tőlünk az új Moon Knight trailer.

Az Oscar Isaac főszereplésével Budapesten forgatott tévésorozat friss előzetese ugyanis jövő hét hétfőn, azaz január 17-én érkezik.

Hirdetés

Egészen pontosan a hétfői NFL Super Wild Card meccs alatt kapjuk majd meg az új Holdlovag előzetest, erről a Hulu az alábbi tweetben mesélt nekünk - a sorozat természetesen ettől még a Disney+-ra érkezik valamikor idén.

Elég valószínű, hogy a hétfői treilerrel megkapjuk a várva-várt premierdátumot is, amit nem lenne meglepő, ha közvetlenül a The Book of Boba Fett évadzárója utánra időzítene a Disney - ez ugyebár február 9-én lesz esedékes.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mindenesetre addig is bárhányszor újranézhetitek az első Moon Knight előzetest, ami meglehetősen brutális lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)