Hirdetés

Megvan, mikor folytatódik a Star Trek: Discovery

|

Egy héttel a Star Trek: Lower Decks animációs sorozat évadzárója után már kezdődik is a Discovery harmadik évada.

Hirdetés

Az előző évad végén nagyjából kiderült, miért nem hallottunk korábban a Star Trek kánonban egyetlen egy alkalommal sem a U.S.S. Discovery derék legénységéről: a hajó és annak csapata a távoli jövőbe került, egy olyan messzi korba, amit még sosem láthattunk a Star Trek filmekben és sorozatokban. Innen folytatja a történetet a következő évad.

Hirdetés

Most pedig végre már azt is tudjuk, hogy október 15-én érkezik meg az új szezon első része a CBS All Access streaming platformra (hozzánk értelemszerűen a Netflixre jön, a bemutató 24 órával az amerikai premier után lesz esedékes) - ez egyébként egy héttel követi a mókás Star Trek: Lower Decks animációs sorozat évadzáróját. A Discovery harmadika évada a hírek szerint 13 részt ölel majd fel, a sztori pedig azt boncolgatja, hogyan tudnak a 930 évet a jövőben előreutazó hőseink boldogulni a Csillagflotta megkopott eszméit segítségül hívva egy, az ismertnél jóval kietlenebb Föderációban. Nem lesz tehát vidám hely a távoli jövő, de bízzunk benne, hogy a U.S.S. Discovery legénysége itt is boldogul majd.

Szívesen megmutatnánk a harmadik évad új teaser trailerét is, de azt a CBS jó szokásához híven ezúttal is teljesen letiltotta az Egyesült Államokon kívül. Egy 15 másodperces anyagról van egyébként szó, amit ide kattintva tudtok megnézni. Annyi látható rajta, hogy Michael Burnham kitűzi a Föderáció megtépázott zászlaját egy kopár bolygóra - ez látható jelen cikk nyitóképeként is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)