Hirdetés

Megvan, mikor forgatják le a Shang-Chi folytatását

|

Alig pár hónapja látható a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája, de a Marvel már be is tervezte a folytatás munkálatait, még több érdekes új filmadaptációval együtt.

Hirdetés

A Marvel az elmúlt évtizedben hatalmas sikert aratott a szuperhős filmekkel, bár ez részben annak köszönhető, hogy legnépszerűbb karaktereire támaszkodott és viszonylag keveset kísérletezett a kevésbé ismert szereplőkkel.

llyen szempontból még akár kockázatosnak is mondható az idén megjelent Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája, hiszen a kiadó harcművész karakterei közel sincsenek annyira a köztudatban, mint a Vasember, de a stúdió valószínűleg elégedett, ugyanis most már biztos, hogy elkészül a folytatás.

Hirdetés

A The GWW jelentése szerint 2023-ban megkezdődik a Shang-Chi 2 forgatása, ami azt jelenti, hogy nagyjából 2024-ben akár már a mozikba is kerülhet. Nem ez az egyetlen film, aminek ebben az évben kezdődnek a munkálatai, ugyanis ha hihetünk az információknak, akkor a Fantastic Four, a Nova és a Thunderbolts képregények adaptációi is ekkor készülnek majd el.

Az utóbbi azért is lehet érdekes, mert a Thunderbolts egy jó útra térített gonosztevőkből álló csapat történetét meséli el, ami azt jelenti, hogy ez a film akár a DC Comics-féle Suicide Squad filmek konkurenciája is lehet majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Egyelőre még nem tudni pontosan, hogy ez pontosan kiket fog majd szerepeltetni és milyen történetet adaptál, de sokan úgy gondolják, hogy az utóbbi filmekben és sorozatokban felbukkanó Valentine Allegra de Fontaine lesz az, aki összehozza a Thunderbolts csapat MCU verzióját.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Ki az akit a jelenlegi MCU felhozatalból még el tudnátok képzelni a Thunderbolts tagjaként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)