Hirdetés

Megvan, mikor indul a The Walking Dead utolsó évada

|

Lezárult a megnyújtott tizedik szezon, így az AMC bejelentette, meddig kell várnunk a végjátékra.

Hirdetés

Azt gondoltuk, a The Walking Deadnek sosem lesz vége - a készítők eredeti terve ez is volt, vagy legalábbis az, hogy nagyon-nagyon sokáig nyújtják. A képregényszéria 2019-ben zárult le, de a tévésorozat még mindig le van maradva; ugyanakkor mivel nem egy az egyben másolja a füzetek eseményeit, lényegében bárhogy elvághatják. 

Mint azt tavaly szeptemberben bejelentették, az AMC a fő sorozatot hamarosan lezárja, de Daryl és Carol kap egy spin-offot 2023-ban, lesz egy Tales of The Walking Dead című antológiasorozat is, mely önálló történeteket mesél el, folytatódik a Fear the Walking Dead, még egy évad erejéig marad a World Beyond, és készülnek a Rick-filmek is - szóval nem maradunk tartalmak nélkül.

Hirdetés

A 10. évad utolsó része hajnalban került adásba az Egyesült Államokban, ennek végén pedig egy rövid teaserrel harangozták be, hogy a 24 részesre tervezett utolsó évad 2021. augusztus 22-én veszi majd kezdetét, első menetben nyolc epizóddal. Angela Kang showrunner még több zombit, rengeteg akciót, új sztorikat, soha nem látott helyszíneket ígér, valamint azt, hogy a különböző csoportok most először egy közösségbe tömörülnek, és együtt próbálják majd visszaszerezni, amit a Whispererek elvettek tőlük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)