Hirdetés

Megvan, mikor indul el Magyarországon is a SkyShowtime streamingplatform

|

Újabb kihívót kap hazánkban a Netflix, a Disney+ és az HBO Max.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk, hogy 2023 elején új streamingplatform válik elérhetővé hazánkban, ma reggel viszont sokkal okosabbak lettünk a pontos dátum kapcsán. Most már hivatalos: a SkyShowtime egészen február 14-én fog elindulni Magyarországon és hét másik európai országban. A nemrég kiadott sajtóközleményből kiderült, hogy 1999 forintos havidíj várható - a régióban 4 euró (Románia) és 6 euró (pl. Szlovákia) között mozog ez az összeg.

Olyan stúdiók és csatornák válogatott tartalmival érkezik majd az új szolgáltató, mint a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock.

Hirdetés

A start napját az alábbi hivatalos előzetes leplezte le, melyben láthatjuk azt is, hogy többek között milyen konkrét filmek és sorozatok színesítik majd a felhozatalt. Olyan szériákat láthatunk itt, mint a Halo adaptáció, vagy a Star Trek: Strange New Worlds.

A magyar nézők számára fontos lehet, hogy végül itt lesz elérhető A besúgó, ami hatalmas sikert aratott tavaly az HBO Maxon, majd törölték onnan.

Ti tervezitek, hogy előfizettek egy újabb szolgáltatásra, vagy épp elég az eddigi kínálat?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)