Hirdetés

Megvan, mikor indulhat az MCU-s Titkos invázió sorozat

|

Elvileg kiderült, meddig kell várnunk Nick Fury és a skrullok visszatérésére.

Hirdetés

Ha minden igaz, akkor a Marvel picit lassítani fog az MCU-s tévésorozatok dömpingjén, de azért a Secret Invasion, avagy Titkos invázió című szériát biztosan meg fogjuk kapni idén. És nagyon úgy fest, hogy már azt is tudni lehet, egészen pontosan kikor kezdődik el Nick Fury és az alakváltó skrullok nagy kalandja. 

A Disney+ külföldi felületén ugyanis megjelent a konkrét premier dátuma - a hazai Disney+-on jelen sorok írásának pillanatában egyáltalán nem hozzáférhető a Titkos invázió adatlapja, holott korábban nálunk is el lehetett érni, sőt magyar szinkronnal itt bukkant fel először a sorozat előzetese. 

Hirdetés

Ahogy az az alább képen is látható, jelen állás szerint 2023. június 21-én fog elstartolni a Titkos invázió a Disney+-+on. A sorozatban Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében, jön Cobie Smulders is, mint Maria Hill, és Don Cheadle, mint James "Rhodey" Rhodes (vagyis Hadigép), Ben Mendelsohn pedig a skrull Talost fogja újra eljátszani. Kingsley Ben-Adir egy Gravik nevű lázadó skrull szerepében tűnik fel, ő lesz tehát valószínűleg a rosszfiú, míg Emilia Clarke Abigail Brandként debütálhat.

Abigail Brand először az Astonishing X-Men képregénysorozat 3. számában bukkant fel 2004-ben. Az Axus bolygón született, édesanyja ember, apja viszont földönkívüli. A képregényekben a S.H.I.E.L.D. alegységének tekinthető S.W.O.R.D. csoportot vezette. A Sentient World Observation and Response Department, avagy S.W.O.R.D. gyakorlatilag a földönkívüli fenyegetések megszüntetésére jött létre. A szervezet az MCU-ban (egészen pontosan a WandaVízió sorozatban) is bemutatkozott már, itt Maria Rambeau volt az alapítója.

A Titkos invázió sorozat mindösszesen csak hat részt ölel majd fel, szóval másfél hónap alatt le is fog pörögni. A Marvel Studios fejese, Kevin Feige korábban azt mondta, a megszokottnál jóval sötétebb tónusra számíthatunk a szériában. Az is kiderült már, hogy az eredetileg sorozatnak tervezett, de végül mozifilmként elkészülő Armor Wars cselekményének is a Titkos invázió eseményei fognak megágyazni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)