Hirdetés

Megvan, mikor indulnak a The Walking Dead sorozatok

|

Kiderült a fő széria évadzárójának premierdátuma, és azt is megtudtuk, mikor tér vissza a Fear és a The World Beyond.

Hirdetés

A koronavírus miatt a The Walking Dead készítői is kénytelenek voltak átírni terveiket, így az anyasorozat 10. évada egy résszel hamarabb ért véget, és eddig kérdéses volt, mikor láthatjuk a valódi utolsó epizódot. Október viszont izgalmas lesz a franchise rajongói számára, ugyanis amellett, hogy a hónap elején levetítik az évadzárót, indul az új sorozat, a World Beyond, valamint visszatér a Fear the Walking Dead is egy újabb menetre.

Hirdetés

Először a The Walking Dead 10. évadának 16. része kerül adásba október 4-én este (tehát nálunk 5-én hajnalban), majd rögtön ezt követi a World Beyond első része. Ehhez friss előzetes is érkezett, melyben láthatjuk a világvége után született fiatalokat.

A Fear the Walking Dead hatodik évadára sem kell sokkal tovább várnunk: ez itthoni idő szerint október 12-én 3:00-kor indul, és a magyar AMC az amerikai premierrel egyidőben vetíti, majd 22:00-kor ismétli magyar szinkronnal.

Sajnos, ahogy az várható volt, a The Walking Dead 11. évada idén nem kerül adásba, sőt, az a terv, hogy 6 résszel kibővítik a 10. szezont, melyek 2021 elején jelennek majd meg. A 16. rész így végképp sehogy nem évadzáró, de ne akadjunk le ennél, a lényeg, hogy el leszünk látva tartalommal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)