Hirdetés

Megvan, mikor játszódik a Sólyomszem sorozat, ami végre a főhős siketségével is foglalkozik

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Disney Plus készülő Hawkeye szériája egy sokak által eddig hiányolt ponton most már igazodni fog a képregényekhez.

Hirdetés

Forgatási képek leplezték le a Sólyomszem tévésorozat egyik érdekességét, nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy Jeremy Renner karaktere, a címszereplő Clint Barton ezúttal egy hallókészülékkel a fülében osztja a tökéletes fejlövéseket.

A karakter siketsége a Marvel's Avenger videojátékból például nem maradt ki, de a a Marvel mozifilmjeiből eddig igen (itt írtunk részletesen az egész dolog képregényes hátteréről). Nos, ez most megváltozik.

Hirdetés

Kezd közben összeállni a szereplőgárda is: Fra Fee például egy Kazi nevű karaktert alakít majd, aki elég valószínű, hogy a képregényekből ismert Kazimierz Kazimierczak, azaz Clown lesz, egy gonosz zsoldos. Egy siket, eddig ismeretlen színésznő, Alaqua Cox kapta a képregényekben ugyancsak siket Maya Lopez, vagyis Echo szerepét. Ő valószínűleg Sólyomszem társa, segítője lesz a kaland során. 

Hailee Steinfeldet láthatjuk Kate Bishop (gyakorlatilag az új, fiatal Sólyomszem) szerepében, Vera Farmiga lesz Eleanor Bishop, Kate Bishop anyukája, és azt is tudjuk már, hogy Tony Daltonnak jutott Jack Duquesne, vagyis Swordsman szerepe. Swordsman volt már hős és bűnöző is a képregényekben, itt a hírek szerint Sólyomszem mentoraként ismerhetjük meg. Elvileg a Fekete Özvegy filmben Yelena Belovát alakító Florence Pugh is visszatér a sorozatban.

Ami a korábban említett hallókészülékről lőtt fotók.

Mindezeken felül azt is megerősítették, hogy a Sólyomszem sorozat 2025-ben játszódik, gyakorlatilag két évvel a Bosszúállók: Végjáték után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)