Hirdetés

Megvan, mikor jön a Disney+-ra a Doctor Strange az őrület multiverzumában

|

Nem kell már olyan sokat várnia annak, aki a mozi helyett otthona kényelmében nézné meg a Marvel sikerfilmjét.

Hirdetés

Elég hamar felhagytak azzal a kísérlettel a filmstúdiók, hogy egyszerre küldjék moziba, illetve indítsák útjára valamely streaming platformon a nagy költségvetésű közönségfilmeket, mert hiába volt jó a nézettség, ha ezzel párhuzamosan a jegyeladások beleálltak a földbe. Persze a gyenge mozis teljesítménynek volt egy másik oka is, a koronavírus-járvány, amelynek következményei nélkül eleve nem lehettünk volna tanúi ennek a próbálkozásnak.

Miután a Doctor Strange az őrület multiverzumában a mozikban kezdte meg pályafutását (és csakis ott), továbbá a premierje előtt már sok helyütt feloldották a korlátozásokat, a jegybevételek is a Disney várakozásainak megfelelően alakultak. Mostanáig 879,5 millió dollárt szedett össze a film, amivel e pillanatban a 2022-es év csúcstartója, megelőzve az új Batmant.

Hirdetés

Ez azt is jelenti, hogy ha belátható időn belül a Disney+ katalógusának részévé válik, akkor azzal már aligha rontja a mérleget, ellenben újabb előfizetőket csábíthat a Mickey egeres vállalat streaming platformjára. Azt már tudtuk egy korábbi szivárgás alapján, hogy június 22-e lehet a nagy nap, ezt most végre hivatalosan is megerősítette a Marvel Studios az alább tweetben.

Az időzítés abból a szempontból számunkra kifejezetten szerencsés, hogy kevéssel előtte, június 14-étől végre Magyarországon is elérhetővé válik a szolgáltatás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)