Hirdetés

Megvan, mikor jön a Halálos iramban 10 első kedvcsinálója

|

Öveket becsatolni, Vin Dieselék rövidesen beröffentik a marketing-gépezet motorját.

Hirdetés

A 2021 nyarán megjelent Halálos iramban 9 ugyan messze volt attól, hogy megközelítse a több mint 1,5 milliárd dollárt hozó hetedik felvonás bevételeit, de a 225 millió dolláros költségvetésre így is közel 730 millió dollárt termelt, ami egyértelmű üzenet, hogy az emberek továbbra is vevők Dominic Torettóék egyre hajmeresztőbbé váló kalandjaira.

A tervek szerint ezért még két további bevetést is kapunk, amelyek egy átívelő sztorival zárják le a kamionfosztogatókból űrbéli autós harcosokká vedlett banda történetét.

A Halálos iramban 10 május 18-ra időzített premieréhez közeledve a főszerep mellett produceri feladatokat is vállaló Vin Diesel már korábban felfedte, hogy valamikor február elején jön az első trailer, a Collider pedig most a pontos dátumot is tudni véli. A lap szerint február 10-én, vagyis két nappal a Super Bowl előtt debütál a kedvcsináló, ami "jóval több mint 3 perc" hosszúságú lesz.

Hirdetés

Ugyanakkor mi sem tévedtünk nagyot, amikor Diesel bejelentése alapján arra tippeltünk, hogy a sportesemény alatt lesz a trailer premierje, mivel a Collider úgy tudja, hogy a Super Bowlon is kap egy rövid teasert a film, így rövid időn belül két új anyagon is láthatjuk majd.

A Halálos Iramban 10-nek persze szüksége is van a műsoridőre, hiszen már az sem kis feladat, ha fel akarjuk sorolni a szereplőket: az olyan visszatérők mellé, mint Diesel, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang, John Cena  és Jason Statham érkezik még a főgonoszt alakító Jason Momoa, a Marvel Kapitányból ismert Brie Larson  valamint Rita Moreno is, aki Dominic Toretto nagymamáját alakítja majd.

Szerintetek milyen őrült mutatványokat tartogat a Halálos iramban 10?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)