Hirdetés

Megvan, mikor jön a következő Star Wars Celebration, egy másik kontinensre kell utazni majd érte

|

Az idei Star Wars Celebrationön számos izgalmas bejelentés történt. Legközelebb két év múlva tartanak hasonlót.

Hirdetés

Akik idén ellátogattak a Londonban rendezett Star Wars Celebrationre, vagy velük együtt követték az eseményeket, már tudják, hogy a messzi-messzi galaxis nem lassít, elképesztően sok projekt van készülőben, számos sorozat folytatódik, sok újdonságot is elárultak ezekkel kapcsolatban, ráadásul három mozifilmet is lelepleztek, amik teljesen új történeteket mesélnek majd el.

A 2023-as Star Wars Celebration lezárásával pedig azt is megtudtuk, mikor folytatódik a rendezvénysorozat.

Hirdetés

Mint kiderült, a Disney-nél úgy látták jónak, ha jövőre nem kerül sor új Star Wars Celebrationre, hiszen valószínűleg nem sok újdonságot tudnának mondani, 2025-ben azonban újra megtartják a franchise legnagyobb ünnepét, a helyszín viszont némileg meglepetésként szolgálhat a rajongóknak.

A Star Wars sosem volt annyira népszerű az ázsiai régióban, mint az Egyesült Államokban, amit jól demonstrál az is, hogy milyen számokat generálnak a filmek a mozikban. Keleten a Csillagok háborúja jóval kevésbé népszerű, mint a többi hollywoodi produkció, a 2025-ös Star Wars Celebration azonban jó alkalom lehet, hogy új rajongókat szerezzen a sorozatnak, hiszen két év múlva Japánban rendezik meg a show-t.

Utoljára 2008-ban adott otthont a rendezvénynek Ázsia, akkor a Star Wars: A klónok háborúja népszerűsítése volt a cél.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)