Hirdetés

Megvan, mikor jön a South Park 25. évada

|

A sorozat két film után hagyományos módon is folytatódik.

Hirdetés

Trey Parker és Matt Stone abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy teljes kreatív szabadságot kaptak, így a South Park újabb évadai még inkább napjaink eseményeire reflektálhatnak. A készítők nemrég aláírtak a ViacomCBS-szel még 6 évadra és 14 filmre, mely utóbbiak közül kettő jelent meg eddig. 

Ha azokat nem láttátok, feltétlenül nézzétek meg - a COVID utáni eseményeket feldolgozó különkiadásokban először nézhettük meg a srácokat felnőttként, és talán elég annyit mondanom, hogy Cartman rabbi lett.

Hirdetés

A Comedy Central kitűzte a 25. évad bemutatójának dátumát is, és a filmek miatt a korábbiakhoz képest kis csúszással, 2022. február 2-án lesz a premier. Hat új részre számíthatunk első körben.

A sorozat részei eddig ingyenesen megtekinthetők voltak a hivatalos oldalon, már a premier napjától. A korábbi különkiadások felkerültek, viszont a Post-COVID-részek már nem, és mivel az említett megállapodásban az szerepelt, hogy az új epizódok a Paramount+-ra készülnek, valószínűleg csak annak előfizetői láthatják őket. A szolgáltatás Magyarországról még nem elérhető, a SkyShowtime részeként érkezik majd valamikor idén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)