Hirdetés

Megvan, mikor jön a The Boys 3. évada

|

Nyáron folytatódik a harc a korrupt és velejéig romlott szupik ellen az Amazon sorozatában.

Hirdetés

Noha a mennyiséget illetően egyelőre nem veszik fel a versenyt az Amazon Prime Video streamplatform saját gyártású tartalmai a Disney+ kínálatával és pláne nem a piacvezető Netflix katalógusával, azért akadnak szép számmal olyan produkciói (filmek és sorozatok is), amelyeket bármelyik konkurense szívesen vallaná a magáénak.

Ezek közé sorolható a 2019-ben debütált The Boys is (Garth Ennis és Darrick Robertson 2006 és 2012 között futott képregénysorozata alapján), amely nemcsak abban különbözik a többi szuperhősös alkotástól, hogy cseppet sem szívbajos, ha erőszakos jelenetekről vagy durva nyelvezetről van szó, hanem a tekintetben is, hogy a világában a hősök valódi természete köszönőviszonyban sincs azzal az eszményképpel, ami az emberek fejében él róluk, és amit egy vállalat formál óriási műgonddal.

Hirdetés

Az olyan élvezettel gyűlölt "hősök", mint Homelander (Hazafi) és az ellenük minden lehetséges eszközzel küzdő szedett-vedett kompánia történetének sikerében annyira bízott az Amazon, hogy a premier előtt berendelte a második etapot, majd ugyanígy tett a harmadikkal is. Ez utóbbi június 3-án debütál mindjárt három résszel, utána pedig péntekenként kapunk egy-egy további epizódot a július 8-án esedékes évadzáróig.

És miközben a negyedik szezonra várunk (nagyon meglepődnénk, ha nem folytatódna a sorozat), még az év vége előtt ledarálhatjuk a nemrég bejelentett The Boys: Diabolical című animációs antológiasorozat nyolc epizódját is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezen kívül készül egy másik, még cím nélküli spin-off is, amely révén az egyetlen, kizárólag szuperhősöket fogadó főiskola diákjainak életébe nyerünk bepillantást. Az X-Men mutánsképzőjének inverzeként itt nem azt tanítják meg az ifjú tehetségeknek, hogy miként tartsák irányításuk alatt képességeiket, hanem hogy semmitől sem visszariadva fedezzék fel fizikai, morális és szexuális határaikat, miközben egymással vetélkednek azért, hogy valamelyik jobb szerződést kínáló város szolgálatába kerülhessenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)