Hirdetés

Megvan, mikor jön az Indiana Jones 5

|

A tervek szerint már jövőre megkezdődnek az Indiana Jones 5 forgatási munkálatai.

Hirdetés

A '80-as években bemutatott első három Indiana Jones-film valódi klasszikusnak számít, viszont a 2008-ban debütált negyedik felvonással rengetegen nem voltak elégedettek, de talán még esélye lehet a szériának a nagy visszatérésre, ugyanis viszonylag régóta tervben van már az ötödik epizód. A jelek szerint pedig hamarosan fel is gyorsulhatnak a projekt körül az események, mivel kiderült, nagyjából mikor számíthatunk a premierre.

Hirdetés

Már zajlanak az Indiana Jones 5 előmunkálatai, és a tervek szerint 2021 tavaszának végén el is kezdik felvenni hozzá a jeleneteket. A premierre viszont még várnunk kell, mivel a jelenlegi helyzet szerint csak valamikor 2022 júliusában fogják bemutatni a filmet, aminek a cselekményéről gyakorlatilag még semmi konkrétumot nem tudunk, viszont Harrison Ford korábbi nyilatkozatai alapján arra lehet következtetni, hogy Indy életében új fejlemény lesznek, és lezárul a történetének egy része is.

Ti várjátok már az Indiana Jones 5-öt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)