Hirdetés

Megvan, mikor kapjuk meg a Zack Snyder-féle Justice League első valódi előzetesét

|

Eddig csak rövidke teasereket láthattunk a Zack Snyder's Justice League-ből, de ez napokon belül megváltozik.

Hirdetés

Nemrég maga Zack Snyder jelentette be, hogy percre pontosan mikor is számíthatunk majd általa újravágott, és négyórásra duzzasztott Justice League első teljesértékű előzetesére. Papírt és ceruzát a kézbe, írjátok fel a dátumot: február 14-én, azaz Valentin-napon, egészen pontosan 18 óra 14 perckor élesedik a trailer. 

Az ígéretek szerint Snyder verziója (ami az HBO Max streamingplatformon fog debütálni 2021. március 18-án) összesen nagyjából két és fél óra eddig még sosem látott anyagot tartalmaz majd. Nem arról van szó persze, hogy ennyi új felvételt rögzítettek volna, nagyrészt azokat az anyagokat keresték elő, amiket a stúdió korábban kukázott. 

Hirdetés

A Zack Snyder's Justice League-ben felbukkan majd többek között Joe Manganiello alakításában Deathstroke, Ray Porter kelti életre a DC Comics főgonoszát, Darkseidet, Harry Lennix (akit eddig csak civilben láthattunk a DC filmekben) végre Martian Manhunterré változik. 

Snyder a bejelentéshez egy rövidke videót is mellékelt. Ezen Victor Stone, a későbbi Cyborg látható, még a nagy átalakulás előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)