Hirdetés

Megvan, mikor kerül fel az HBO Maxra a Shazam! Az istenek haragja

|

Akinek moziban kimaradt, az hamarosan streamingen pótolhatja a legutóbbi DC-filmet.

Hirdetés

Április végén leplezte le az HBO Max Magyarország, hogy milyen tartalmak kerülnek fel a streamingszolgáltatásra május folyamán, az újdonságok között pedig ott volt Woody Harrelson és Justin Theroux minisorozata, Genddy Tartakovsky animációs sorozata, 2022 egyik slágerfilmje (Ahol a folyami rákok énekelnek) és a Harry Potter filmek 4K-s változata is. 

A listában azonban nem szerepelt a legutóbbi DC-film, a március közepén bemutatott Shazam! Az istenek haragja, amely a mozikban nagyot zakózott: David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény, Annabelle 2: A teremtés, Shazam!) 110-125 millió dollárból forgatott szuperhősfilmje - amelynek még Dwayne Johnson is keresztbe tett - globálisan 133 millió dollárt tudott csak összegyűjteni. 

Hirdetés

A folytatás, amiben Zachary Levinek/Asher Angelnek és testvéreinek ezúttal Helen Mirren és Lucy Liu gonoszaival kell megküzdeniük, nem tudott olyan üde színfolt lenni, mint 2019-es elődje és számos hibája van, de aki egy könnyed, olykor vicces limonádéra vágyik, az ettől megkapja, amit vár. Ha egy mozijegyet nem szántatok volna rá, de van HBO Max előfizetésetek, akkor hamarosan már otthonról is megnézhetitek kényelmesen a második részt, ugyanis az HBO Max a Facebookon megerősítette, hogy május 23-án kerül fel a platformra a Shazam! Az istenek haragja. 

Hogy Levi Shazamjának van-e még jövője a James Gunn és Peter Safran által alakított DCU-ban, azt egyelőre nem tudni (a film stáblistás jelenete mindenesetre felvezetett egy esetleges Shazam 3-at), de az biztos, hogy a rendező, David F. Sandberg végzett a szuperhősfilmek műfajával

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)