Hirdetés

Megvan, mikor kezdődik a Deadpool 3 forgatása, a rendező szerint hardcore erőszakra számíthatunk

|

Nem fog finomkodni az első MCU-s Deadpool mozi, legalábbis Shawn Levy szerint.

Hirdetés

A Penge csúszása miatt kicsit átrendeződött az MCU mozis naptára, jelen állás szerint egészen pontosan 2024. november 8-án érkezik meg az amerikai mozikba a Deadpool 3 (hozzánk minden bizonnyal egy nappal korábban). Messze tehát még a premier, de azt lassan nem ártana eldönteni, mikor is kezdődik a film forgatása. A rendező, Shawn Levy most pontosan ezt jelentette be.

Levy szerint 2023 májusában kezdenek majd el dolgozni a kamerák, ekkor indulnak a Deadpool 3 munkálatai. A filmben ugyebár nem csak Ryan Reynolds tér vissza, hanem még egyszer utoljára Hugh Jackman is belebújuk Wolverine szerepébe - remek alkalom lenne egyébként a hazai fordítónak ez a mozi arra, hogy törlesszék két évtizedes adósságukat, és szerencsétlen Logant végre ne Farkasnak, hanem Rozsomáknak hívják.

Hirdetés

Shawn Levy nem csak a forgatás kezdetének dátumáról rántotta le a leplet, hanem mesélt kicsit a Deadpool 3-ról is. Elmondása szerint nem kell attól félni, hogy az MCU-ban most debütáló antihős bármennyire is visszavenne az erőszakból, sőt szerinte egy "hardcore módon erőszakos" filmre számíthatunk. Levy nem is vállalta volna el a munkát, ha nem maradnak meg az R-besorolásnál (nálunk ez általában a 18+-os karikának felel meg, de a korhatárbesorolások országonként teljesen eltérnek, így hazánkban az első két Deadpool-film "csak" 16+-os karikát kapott).

A rendező azt is elmondta, nagyon bánja, hogy korábban belement a 2013-as Gyakornokok című film családbaráttá tételébe, azt a mozit végül R-besorolásból lecsavarták PG13-ra. Ilyen az ő vezénylete mellett többé nem fordulhat elő.

Az előkészítő munkák egyébként már most is javában zajlanak, folyamatosan írják, illetve újraírják a Deadpool 3 forgatókönyvet. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)