Hirdetés

Megvan, mikor kezdődik a Thor: Love and Thunder forgatása

|

Ugyan Chris Hemsworth naptára meglehetősen zsúfolt, sikerült helyet szorítani a villámisten következő kalandjának.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisának már el kellett volna indulnia, azonban a koronavírus még a szuperhősöket sem kímélte. Az elkészült mozik premiereit elhalasztották, az előkészítés alatt állók forgatásait pedig csúsztatták, így a korábbi tervek teljesen felborultak. Jó hír, hogy a Thor: Love and Thunder forgatásai hamarosan megkezdődnek, ugyanis a stáb minden tagjának sikerül helyet találni rá a naptárában.

Leginkább természetesen Chris Hemsworth jelenléte volt kérdéses, hiszen egyértelműen köré épült a Thor széria. A színészről tudjuk, hogy szerepet kapott a Mad Max: Furiosa előzménymoziban, azonban úgy tűnik, hogy előtte még gyorsan magára ölti a skandináv istenség gúnyáját is. 

Hirdetés

A Love and Thunderre visszatér Taika Waitit is a rendezői székbe, de itt lesz Tessa Thompson is Valkűr szerepében, aki bőszen keresi majd társát Asgard irányítására. Ha hihetünk a híreknek, akkor a trónt a Natalie Portman által megformált Jane Foster töltheti be, aki Thor szerelmeként tűnt fel a korábbi részekben. Kifejezetten izgalmas az is, hogy Christian Bale is csatlakozott a projekthez, egyelőre egy meg nem nevezett szerepben, de azt már tudni, hogy ő lesz a főhősök ellenlábasa. 

A Thor: Love And Thunder forgatásai 2021 januárjában indulnak majd el, a megjelenésre pedig egy bő évvel később, 2022. február 11-én számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)