Hirdetés

Megvan, mikor landol a Disney+-on a Lightyear

|

Nem kell már sokat várni, hogy streamelhessük a Pixar legújabb produkcióját.

Hirdetés

Már több mint egy hónapja annak, hogy megérkezett a mozikba a Toy Story spin-off Lighyear, amely az űrhajós Buzz Lightyear hús-vér változatának kalandjaira koncentrál. Az elsőfilmes Angus Maclane által dirigált produkciónak kétségtelenül vannak jó pillanatai, de sajnos nem ez a Pixar legerősebb műve, ami a pénztáraknál nyújtott teljesítményéből is meglátszik.

Ezért is jó hír, hogy nem feltétlenül muszáj jegyet váltani rá, mivel hamarosan befut az immáron hazánkban is elérhető Disney+-ra, hogy az otthonokban tegyen egy újabb próbát a közönség meghódításával.

Hirdetés

A film Twitter-fiókja egy új kedvcsinálóval harangozta be, hogy augusztus 3-án, vagyis egészen pontosan két hét múlva kerül sor a streaminges premierre. Ez azt jelenti, hogy 48 nappal a mozis debütálás után kapják meg a Disney+ előfizetői.

A streaminges rajt kapcsán a rendező elmondta, hogy évekig dolgoztak a Lightyearen és nagyon büszkék rá, a Disney+ pedig nem csak több embernek biztosít lehetőséget a megtekintésére, hanem arra is, hogy újra és újra láthassuk. A kritikák és a gyártási költségeket alig meghaladó mozis bevétel persze nem arra utalnak, hogy sokan szeretnék loopolva pörgetni a filmet, ám megeshet, hogy a streamingen sikeresebb karriert fut majd be a produkció.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)