Hirdetés

Megvan, mikor rendezik a 2023-as Oscar-gálát

|

Az akadémia már be is jelentette, hogy jövőre mik lesznek a fontos Oscar-díjjal kapcsolatos időpontok.

Hirdetés

Az Akadémia a 2022-es műsort alaposan megreformálta, hogy újra érdekessé tegye az Oscar-díjátadót a tévénézők számára, azonban nem a módosítások miatt fogunk erre emlékezni - az idei gála a második legkevesebb nézővel rendelkezett, amióta közvetítik az eseményt.

Na persze Will Smith személyében megmentőre találtak, a színész által rendezett jelenet ugyanis futótűzként terjedt az interneten és mindenki figyelmét az Oscar-gálára irányította.

Hirdetés

Az idei gálát március 27-én rendezték és Will Smith mellett többek között Jane Campion, Ariana DeBose és Kenneth Branagh is nyert szobrocskát. A filmek között egyértelműen a Dűne tarolt a legnagyobbat, az ugyanis a technikai kategóriákban diadalmaskodott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azt egyelőre nem árulta el az akadémia, hogy jövőre hogyan változtatják meg a műsort, hogy az kicsit több nézőt érdekeljen, azt viszont igen, hogy mik a legfontosabb dátumok a díjjal kapcsolatban: 2022. december 12-15 között zajlik a jelöltek előzetes állítása, december 21-én jelentik be a shortlisteket, majd jönnek a szavazások január 12. és 17. között, a jelöltek bejelentése január 24-én, és végül a győztesek megszavazása március 2. és 7. között. A műsort 2023. március 12-én tartják, tehát ismét a szokásosnál későbbre, de a tavalyi műsorhoz képest előbbre dátumozták - ez lesz egyébként a 95. Oscar-díjátadó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)