Hirdetés

Megvan, mikor tér vissza a The Walking Dead 10. évada

|

Az AMC kitűzte a premierdátumot, de várnunk kell még egy keveset.

Hirdetés

Szeptemberben jelentették be a készítők, hogy a 11. évaddal véget ér a The Waking Dead, a történet spin-off sorozatban folytatódik, főszerepben Daryllel és Carollal. Ezzel együtt azt is elmondták, hogy a 10. évad lesz a sorozat történetében a leghosszabb, a korábban tervezetthez képest 6 extra epizóddal nyújtják meg, és végigviszik ezt a tervet, még ha nézettségi mélypontot is sikerült elérni legutóbb.

A jelenleg futó szezon legújabb epizódját február 28-án láthatjuk majd, amit egy rövid videóval jelentett be a csatorna. Ebben azt láthatjuk, hogy a színészek hogyan dolgoznak most, hogy nem egy szobában ülnek. A teljes anyag elérhető lenne a linken, ha egy olyan világban élnénk, ahol bizonyos országokban nem tiltja le az AMC gyakorlatilag ok nélkül.

Hirdetés

A premiert követően még öt további epizódra számíthatunk, aztán 2021 őszén indulhat a 11. szezon, és 2022 tavaszán érhet véget. Aki még követi, mondja majd el, szerinte hogy sikerült a finálé, vagy ha netán úgy látja, az aktuális szezont érdemes lehet nézni azoknak is, akik pár évaddal ezelőtt teljesen kiábrándultak, azt is szívesen hallanánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)