Hirdetés

Megvan, mikortól lesz szinkronosan is nézhető a Jóbarátok: Újra együtt

|

Annak, aki magyar szinkronnal szeretné élvezni a Jóbarátok-találkozót, már nem kell sokat várnia.

Hirdetés

Miután a koronavírus-járvány következtében hónapokat csúszott a forgatás, végül idén sikerült összehozni a 17 éve véget ért széria stábját egy megható találkozóra. A Jóbarátok: Újra együtt a külföldi premierrel egyidőben, május 27-én itthon is felkerült az HBO GO-ra, ám akkor még csak magyar felirattal lehetett megtekinteni. 

A nagy érdeklődésnek köszönhetően az HBO hazai képviselete elintézte, hogy legyen szinkron, így ha akarjuk, július 16-ától minden szereplő a magyar hangján szólal majd meg.

Hirdetés

Visszatér tehát Kökényesi Ági, Kiss Erika, Nyírő Bea, valamint Sinkovits-Vitay András, Holl Nándor és Galambos Péter is, akik sorra Rachelt, Monicát, Phoebe-t, Chandlert, Joey-t és Rosst szólaltatják meg.

Azt, hogy nekünk hogy tetszett a Jóbarátok: Újra együtt, ebből a cikkből tudhatjátok meg. Egyébként a sorozat maga is megtalálható az HBO GO kínálatában mind angolul, mind magyarul, bármikor nosztalgiázhattok vele (vagy belekezdhettek, ha még nem láttátok).

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)