Hirdetés

Megvan, mikortól lesz újra nézhető A besúgó

|

Azt eddig is tudtuk, hol talált új otthonra A besúgó című magyar sorozat, de most már az új premier dátuma is ismert.

Hirdetés

Még januárban derült ki, hogy megmenekül az HBO Maxról páros lábbal kirúgott, A besúgó című magyar sorozat, mivel a SkyShowtime megvette az HBO Max Europe-sorozatainak jogait, 21 széria landolt náluk, többek között ez is. Egyedül a pontos dátummal voltak még adósaink.

Most viszont friss sajtóközleményben jelentették be, hogy A besúgó március 16-tól a SkyShowtime exkluzív tartalmaként tér vissza a képernyőre. Alig két és fél hét múlva tehát már nézhető is lesz a széria, aminek aztán ki tudja, így talán még a második évada is elkészülhet egyszer.

Hirdetés

A SkyShowtime Magyarország YouTube-csatornájára feltöltött friss kedvcsináló egyébként remekül reflektál a kialakult helyzetre, és megenged magának egy nem is olyan kicsit az HBO Max mögött álló Warner irányába. 

A hazánkban is elérhető nagyobb streamingszolgáltatókat nemrég egy nagyobb cikkben hasonlítottuk össze, ha épp új előfizetésen gondolkodtok, akkor érdemes lehet ezt is elolvasni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)