Hirdetés

Megvan, mikortól nézhető a Disney+-on a Thor: Szerelem és mennydörgés

|

A Disney+ Dayen megérkezik a Thor: Szerelem és mennydörgés is a platformra, több más premier társaságában

Hirdetés

Kicsivel több mint két hét múlva, egészen pontosan szeptember 8-án lesz esedékes a következő Disney+ Day, mely kapcsán a streaming szolgáltató egy csomó premiert jelentett be. Köztük van (és talán ez a bemutató csigázza fel a legtöbb potenciális nézőt) a legutóbbi MCU-s mozi, vagyis a Thor: Szerelem és mennydörgés debütálása is. 

2022. szeptember 8-án tehát megérkezik a Disney+ kínálatában a legutóbbi Thor-film is, de ez még messze nem minden. Ugyancsak ezen a napon válik elérhetővé például két werkfilm az Assembled: Így készült a Thor: Szerelem és mennydörgés és az Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése is.

Hirdetés

Mindezeken felül Üdvözlet a klubban címmel kapni fogunk egy A Simpson család rövidfilmet. A hivatalos leírás szerint Lisa Simpson miközben hercegnővé akar válni, meglepődve tapasztalja, hogy rossznak lenni sokkal szórakoztatóbb lehet - jelentsen ez bármit is. Érkezik továbbá egy latin-amerikai sajátgyártású sorozat, a Tierra Incógnita, valamint a Robert Zemeckis-féle Pinokkió, melyben Tom Hanks alakítja Geppettót, illetve ezen a napon élesedik az Amazon: Ügyvéd sorozat legújabb része is. 

A teljes listára a következő premierek kerültek még fel: Verdák az utakon, Felnőtté válás, Fantasztikus kalandok Bertie Gregoryval, Esküvői szezon, és Mike.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)