Hirdetés

Megvannak a Schwarzenegger nevével fémjelzett, netflixes kémdráma további szereplői

|

A titkosügynökös sorozatban érdekes szerepet kap Arnold Schwarzenegger.

Hirdetés

Úgy néz ki, szépen összegyűltek a fellegek a Netflix feje felett, mert ugyan sok friss produkcióval készült a vállalat a jövőben, az a hír járja, hogy közben egy csomó másik sorsa viszont megpecsételődött.

A fentiek ellenére az a széria viszont biztonságban lehet, ami arról szól, hogy egy apa (Arnold Schwarzenegger) és lánya (Monica Barbaro) rájönnek, hogy valójában mindketten a CIA ügynökei, erre pont össze kell dolgozniuk. Ez nyilván egy remek alap egy humorosabb kalandhoz.

Hirdetés

A jelek szerint tényleg sínen van a projekt, mivel a Variety beszámolója szerint több színész is csatlakozott már az egyelőre ismeretlen nevű produkció stábjához. Így Schwarzenegger és Barbaro mellett feltűnik majd még Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Milan Carter, Fortune Feimster, Barbara Eve Harris, Gabriel Luna, Fabiana Udenio és Travis Van is.

A sorozat várhatóan foglalkozik majd általános családi problémákkal, de közben vicces és akciódús jelenetekre is számíthatunk. Előreláthatólag összesen nyolc darab egyórás részt kapunk, a showrunneri feladatokért pedig Nick Santora felel. Schwarzenegger egyébként nemcsak főszereplőként, hanem producerként is kiveszi a részét a munkálatokból.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)