Hirdetés

Megvannak az élőszereplős One Piece sorozat főhősei

|

A Netflix egy nagyon stílusos képsorban mutatta be a Straw Hat Pirates tagjait, és már egy videót is kaptunk a srácoktól.

Hirdetés

A Netflix-előfizetőknek és az anime-rajongóknak nagy napja volt tegnap. A Geeked Twitter ugyanis kirakott egy csomó posztot a streamingóriás One Piece adaptációjával kapcsolatban, köztük a stáblista tagjainak képeit és a manga írójának, Eiichiro Odának üzenetét.

Mindenki nagyon izgatottnak tűnik az élőszereplős sorozat kapcsán, beleértve a főszereplőket is, akik már össze is dobtak egy köszönővideót.

Hirdetés

Ami a stáblistát illeti, a szereplők neveit nagyon stílusos, körözési plakátokon kaptuk. A lenti galériában átlapozhatjátok a srácok a képeit, de a lényeg a következő, így alakul a pontos szereposztás:

  • Iñaki Godoy - Monkey D. Luffy
  • Mackenyu Maeda - Roronoa Zoro
  • Emily Rudd - Nami
  • Jacob Romero Gibson - Usopp
  • Taz Skylar - Sanji

Itt pedig a képek nézhetők meg:

Röviddel a bejelentés után egy videó is kikerült, amiben a színészek megköszönik a lehetőséget, és őszinte izgalommal beszélnek a projektről. Adaptálni ezt az elképesztő kalandot egy nagyon súlyos feladat lesz, de a srácok örömmel fogadják a kihívást.

A nagy izgalmak között a manga alkotója, Eiichiro Oda is írt egy rövid üzenetet a rajongóknak.

"A Netflix csapatával és a Tomorrow Studios alkotóival dolgozunk együtt ezen a hatalmas projekten. Tudom, tudom, már sok éve volt, hogy bejelentettük!

Egyet se féljetek, pörög a munka, és nagyon jól haladunk. Nem könnyű, amikor különböző kultúrákból származó emberek dolgoznak együtt, viszont épp ez a folyamat lesz az, ami valami különlegeset szülhet. Egyelőre a főszereplőket tudjuk bejelenteni. Vagyis igazából muszáj bejelentenünk a neveket, különben úgyis kiszivárognak.

Világszerte számtalan emberrel tárgyaltunk a színészekről, és úgy döntöttünk, hogy ők lesznek a mi legénységünk!

Eltart majd még egy darabig, ami összerakjuk a sorozatot, de folytatjuk a munkát, hogy valami olyat rakhassunk le az asztalra, amit világszerte milliók élvezhetnek."

A manga írója ezzel próbálta megnyugtatni a keménykalapos rajongókat is, de valószínűleg ez kevés lesz ahhoz, hogy mindenkit boldoggá tegyen. Egyelőre nem tehetünk mást, mint várunk az első ízelítőkre, és igyekszünk bepótolni az anime mind a csaknem 1000 részét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)