Hirdetés

Megvannak az HBO Maxra készülő Wonder Twins főszereplői

|

Ezzel nagy lökést kapott a DC univerzumát bővítő Wonder Twins adaptáció.

Hirdetés

Két hónappal ezelőtt szállította a hírt a The Hollywood Reporter, mely szerint a Warner újabb szuperhősökre építene dedikált, élőszereplős produkciót. Ám mivel a Hanna-Barbera Productions 1977 szeptemberében indult The All-New Super Friends Hour animációs sorozatában, valamint a Super Friends képregény 1977. októberi, 7. számában debütált exxori ikerpár, Zan és Jayna nem tartoznak a legismertebb vagy legnépszerűbb karakterek közé, ezért a mozivászon helyett az HBO Max streamingplatform ad majd otthont készülő filmjüknek.

Azaz egy polcra kerülnek a Batgirl és a Blue Beatle adaptációkkal, de nem lepődnénk meg, előbb vagy utóbb a moziban is kikötnének, feltéve persze, hogy a Warner elégedett lesz a nézőszámmal, a rajongói visszajelzésekkel, és a kritikusok sem döngölik a földbe a szóban forgó produkciókat.

Hirdetés

A bármilyen állapotú vízzé változó Zan, és a tetszőleges állat formáját magára öltő Jayna, vagyis a Wonder Twins párosának történetét az elsőfilmes Adam Sztykielre bízták, míg a produceri feladatokat Marty Bowen és Wyck Godfrey fogja ellátni. Időközben pedig felgyorsultak az események a projekt körül, ugyanis - újfent a THR-nek köszönhetően - kiderült, hogy kiválasztották a két főszereplőt. Isabel May alakítja majd Jaynát, és KJ Apa lesz Zan.

Isabel Mayt olyan sorozatokban láthattuk eddig, mint az Yellowstone előzményeként szolgáló 1883 című western a Paramount+-on, az Alexa & Katie a Netflixen, valamint az Ifjú Sheldon a CBS-en. Szerepet kapott továbbá a Run Hide Fight című filmben is.

Keneti James Fitzgerald, vagyis KJ Apa számár az ismertséget a The CW-n futó Riverdale sorozat hozta meg, amelyben a főszereplő Archie Andrews karakterét kelti életre. Láthattuk ezen felül a Songbird és a Még mindig hiszek című filmekben is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)