Hirdetés

Megvannak az Odaát előzménysorozatának főszereplői

|

Az Odaát volt a The CW csatorna egyik (ha nem a) legsikeresebb sorozata, így nyilván jön a spin-off projekt.

Hirdetés

Az Odaát 15 éven át szórakoztatta a rajongóit, így érthető, hogy sokak kötődnek a szériához. A The CW már megpróbálta ezt a kötődést hosszútávú bevételforrássá változtatni, de mindeddig sikertelen volt. 

Most, 2022-ben újra elővették a franchise-ot, és egy előzménysztorival szeretnék folytatni azt: a The Winchesters a démonvadász tesók szüleiről szól majd. A The Hollywood Reporter legfrissebb jelentése szerint a CW meg is találta a történetének álompárját.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy Mary Winchestert Meg Donnelly keltheti életre, aki eddig főleg csak kisebb sorozatokban és tévéfilmekben szerepelt. Johnt Drake Rodger alakítja majd, aki egy relatív kezdő a szakmában: az IMDB listája szerint a legkorábbi melója a 2020-as Murder RX volt.

A pároshoz egyébként a Dean Winchestert alakító Jensen Ackles is csatlakozik, aki narrációjával vezeti majd fel szülei halálos románcának történetét.

Egyelőre a The CW-nek sem kijelölt premieridőszaka, sem epizódszáma nincs, ami a The Winchesterst illeti. A projekt még nagyon korai stádiumban van, így nem érdemes egyhamar számítani rá. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)