Hirdetés

Megvásárolható Luke Skywalker pisztolya, de nem akarod tudni, mennyiért

|

A Birodalom visszavágban Luke egy DL-44-essel lövöldözött, pont olyannal, amilyet egyébként Han Solo is használt. Most bárki megveheti a filmes kelléket, nyilván horribilis áron.

Hirdetés

Mind a filmek, mind a Star Wars Battlefront egyértelművé tette, hogy ha a Star Wars világában tűzpárbajba keveredünk, a DL-44 lehet a leghasznosabb társunk.

A forgatások során használt kellékfegyver viszont legfeljebb arra lenne jó, hogy megdobjunk vele valakit, de azt mondjuk egy rohamosztagos nem nagyon érezné meg. A Birodalom visszavág alatt Luke Skywalker által használt fegyvert Mark Hamill 1979-ben egy akkor nyolcéves rajongónak ajándékozta, azóta viszont egy gyűjtőhöz került, aki most aukción kíván megválni tőle. A kellék állítólag jó állapotban van, de egy helyen ragasztani kellett, mert még anno a forgatások alatt keletkezett rajta sérülés.

Gondolhatnánk, hogy Luke pisztolyáért kevesebbet ajánlanak majd, mint anno 2007-ben a fénykardjáért (az 240 000 dollárért kelt el), de a jelenlegi becslések szerint a legmagasabb licit a 300 000 dollárt is elérheti. Az kb. 87 millió forint, de még így sem ez lenne a legdrágábban eladott fimes kellék: Gandalf botjáért valaki 390 000 dollárt fizetett. Han Solo nagyon hasonló fegyvere egyébként 140 000 angol fontért talált új gazdára 2013-ban.

Ha lenne ennyi pénzetek, megvennétek, vagy inkább két Lamborghini Murcielagóra költenétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)