Hirdetés

Mekkora részét is ismerjük a DC univerzum jövőjének?

|

James Gunn a rajongókkal beszélgetve elárulta, mennyit nem tudunk még.

Hirdetés

A DC univerzuma hamarosan teljesen átalakul majd. James Gunn és Peter Safran leszámolnak a Zack Synder-féle érából maradt dolgokkal, és egy új történet felé terelik Amerika kedvenc megmentőit. A páros már egy ideje dolgozik a franchise jövőjén, de még mindig nem tiszta minden annak sorsával kapcsolatban.

Egyelőre csak ígérgetéseket kaptunk, és bár a The Flash premierje előtt kár is lenne bármi konkrétumra számítani, Gunn azért elég bőbeszédű tud lenni, amikor felteszik neki a megfelelő kérdéseket.

Hirdetés

Mostanra már tudjuk, hogy a DC univerzumának első fejezete Chapter One: Gods and Monsters címmel fog elindulni és a világ legfontosabb karaktereit fogja újra bemutatni. Találkozunk majd többek között egy új Supermannel és egy új Batmannel is.

Amikor azonban arról kérdezgették Gunnt, hogy az első fejezetnek mekkora részéről rántotta le a leplet, akkor meglepő választ adott:

"Kevesebb mint a feléről."

Ezek szerint még rengeteg titok rejlik abban az írói szobában. Szerintetek kik lehetnek azok a hősök és rosszfiúk, akiket be akar majd mutatni Gunn az első fázisban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)