Hirdetés

Mel Gibson egy hétig feküdt kórházban koronavírussal

|

A színész még áprilisban esett át a betegségen, de képviselői csak most gondolták úgy, hogy megosztják az információt a nyilvánossággal.

Hirdetés

Noha a koronavírus alapvetően a súlyos betegséggel küzdőkre és a 65 év fölöttiekre jelent komoly veszélyt, bárkit meg tud fertőzni, így nagyon fontos, hogy odafigyeljünk az óvintézkedések és higiéniai előírások betartására. Hollywood krémjét sem kímélte kór, Mel Gibson képviselői nemrégiben elmondták, hogy a színész egy hétig feküdt kórházban a COVID-19 miatt, de eddig ezt az információt teljes titokban tartották.

Hirdetés

A filmcsillag még áprilisban kapta el a fertőzést, így kisebb csodának minősül, hogy csak most látott napvilágot megbetegedésnek híre. Egy hétig szorult kezelésre, ezalatt a remdesivir nevű vírusellenes szerrel kezelték. Mel Gibson sajtósa elmondta, hogy a színész több koronavírus tesztje is negatív lett, így mostanra hivatalosan is gyógyultnak minősítették.

Több hollywoodi híresség is elkapta a kórt, többek között Tom Hanks és felesége is, azonban egyik esetben sem tudunk olyanról, kórházi kezelésre is szükség lett volna. Gibson és Hanks mindketten 64 évesek, így veszélyeztetett korúnak tekinthetőek, de a jelek szerint a Halálos fegyver filmek sztárja nehezebben küzdött meg a vírussal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)