Hirdetés

Mel Gibson is szerepelni fog a John Wick előzménysorozatban

|

Fontos szereplőt igazolt a The Continental széria.

Hirdetés

A Lionsgate TV és a Starz közösen dolgoznak a The Continental sorozaton, azon a szérián, ami a John Wick mozifilmek előzményeként szolgál. Ebben a prequelben a filmekben Ian McShane karaktere, Winston Scott által irányított legendás hotelt ismerhetjük meg jobban, egészen pontosan annak korai napjait.

Egyelőre úgy tudni, hogy sem maga John Wick, azaz Keanu Reeves, sem pedig McShane nem bukkan fel az új sorozatban, az viszont már kiderült, hogy Mel Gibson a stáb tagja lesz.

Hirdetés

Gibson egy Cormac nevű figurát fog alakítani, de ennél sokkal többet egyelőre nem árultak el róla az alkotók. A Lionsgate TV oldaláról Kevin Beggs azt mondta egy interjú során a Deadline-nak, hogy a Marvel vagy a DC Comics filmes univerzumaihoz hasonlóan John Wick világa is rengeteg potenciált rejt magában, éppen ezért próbálkoznak meg egy tévésorozattal is a készülő mozifilmek mellett - a negyedik mellett az ötödik Wick filmet is berendelték már ugyebár.

A sorozatban Winston Scott fiatalabb verzióját fogjuk majd látni, de azt most még nem kötötték az orrunkra, hogy ki váltja Ian McShane-t ebben a szerepben. A The Continental az 1970-es években játszódik, és gyakorlatilag egy minisorozatnak tekinthető, mivel összesen három darab 90 perces epizódot fog kapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)