Hirdetés

Mellékszereplő lesz Batman a saját univerzumában

|

Matt Reeves őrült tempóban pörög, féltucat Batman-főgonoszról készít éppen filmeket és sorozatokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Warner új vezetése alatt lassan kialakul, kik építik a DC-univerzumot. James Gunn és Dwayne Johnson meghatározó alkotók lesznek (utóbbi természetesen színészként is), most pedig már az is biztos, hogy Gotham városáért teljes egészében Matt Reeves lesz a felelős.

Legutóbbi nagyszerű - és ami itt fontos: sikeres - Batman-filmje után ugyanis rengeteg spinoff-projekten dolgozik a The Hollywood Reporter értesülései szerint.

Azt már tudjuk, hogy készül a Pingvin- és az Arkham Asylum-sorozat, most kiderült az is, hogy különálló filmeket kapnak Gotham gonosztevői. Egyelőre arról tárgyalnak, hogy Scarecrow, Clayface és Professor Pyg eredettörténetét is elmesélnék külön-külön.

Hirdetés

Reeves ezekben főleg producerként venne részt, legalábbis erre utal, hogy írókkal és rendezőkkel is találkozik a projektek kapcsán. Ő ezek szerint a Batman-folytatást vezényelné, és mi ennek nagyon örülünk, hiszen bár hivatalosan még nem is kapott zöld utat, ez csak idő kérdése.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)