Hirdetés

Méltó módon ünnepli a DC Wonder Woman 80. születésnapját, meglepő húzásokat is betáraztak

|

A második világháború óta harcoló hősnőn bizony nem fog a kor, a DC és a Warner az egész évet az ünneplésnek szentelik.

Hirdetés

Az ostoros igazságosztó Diana Prince az All Star Comics #8-ban, mellékszereplőként bukkant fel először 1941. október 21-én, az első saját füzete pedig az 1942-es Sensation Comics #1 volt. A DC és a Warner stílszerűen a nemzetközi nőnapon osztotta meg a rajongókkal, hogy mi mindennel készülnek az idén 80 éves Wonder Woman-széria ünneplésére: a kiadó egy hónapokig tartó kampánnyal vezeti fel az őszi évfordulót, ami a Believe in Wonder címen fut majd.

A fő attrakció egy 100 oldalas különkiadás lesz Wonder Woman 80th Anniversary 100-Page Spectacular címen, amihez hasonlót korábban már a Zöld Lámpás, Robin, a Macskanő, valamint a Joker is kapott. A DC szavaival a füzet "összehozza a képregények és a szórakoztatóipar legnagyobb mesemondóit, hogy tiszteleghessenek a Wonder Woman előtt egy gyűjthető emlékben". A sztorik mellett a kiadvány Yanick Paquette (Wonder Woman: Earth One 1-3) művészi montázsát is tartalmazza majd Nathan Fairbairn színeivel.

Hirdetés

A kampány részeként a DC március 9-től ingyenesen olvashatóvá teszi az All-Star Comics #8-at, a Senastion Comics #1-et és az önálló Wonder Woman-sorozat első számát is a DC Universe Infinite digitális képregényplatformon. A szolgáltatás idén januárban indult, egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, de a kiadó 2021 közepétől ígéri a globális terjeszkedést. A Believe in Wonder keretében az év során további legendás Csodanő-füzetek is ingyenessé válnak majd.

A kampány még a 70-es években futó TV-sorozat és a Gal Gadot-féle mozifilmek világát is összehozza egy videóban, ahol a Wonder Woman 1984 szereplői tűnnek fel a több mint 50 esztendős széria zenéjével. A DC egy különleges logót is rendelt a 80. születésnap alkalmából, amit az Innocean USA készített a 2016-os Wonder Woman #4 borítója alapján.

A 80 éves amazon hercegnőt Venus Williams, valamint Camilla és Azede Jean-Pierre is ünnepi divatkollekcióval köszönti, a Warner Bros. Games pedig különleges tartalmakkal készül a DC Universe Online, az Injustice 2 és a DC Legends berkein belül. A kampányból a Nintendo Switch sem marad ki, hiszen június 4-én érkezik a DC Super Hero Girls: Teen Power, amelyben Diana Prince Batgirl és Supergirl oldalán száll majd szembe Metropolis ellenségeivel.

A közösségi médiában a DC a #WonderWoman80 és a #BelieveinWonder hashtagek alatt közli az ünnepi évvel kapcsolatos híreket, a rajongóknak tehát ezeket szemmel tartaniuk a legfrissebb infókért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)