Hirdetés

Men in Black: International - íme az első kép a Sötét zsaruk spin-offból

|

A Thor: Ragnarök két sztárja, Chris Hemsworth és Tessa Thompson ezúttal az idegenekkel veszik fel a küzdelmet.

Hirdetés

Pár napja derült csak ki, hogy Men in Black: International névre hallgat a Sötét zsaruk filmek első mellékszála, amely ugyanabban a világban játszódik, amelyben J (Will Smith) és K (Tommy Lee Jones) kalandjai is, csak éppen más karakterekkel a főszerepben - az összekötő kapocs pedig valószínűleg az Emma Thompson által életre keltett O ügynök lesz. 

Hirdetés

Korábban csak forgatási fotókon láthattuk az új főszereplőpárost, M ügynököt (Tessa Thompson) és H ügynököt (Chris Hemsworth), azonban most végre megkaptuk az első hivatalos fotót is a filmből, amelyet Hemsworth rakott ki a Twitterjére hatalmas lelkesedéssel: 

A leírás szerint hőseink éppen London egyik legnagyobb bűnhálózatát számolták fel a lézerfegyvereikkel, így a város ismét biztonságban érezheti magát. Kíváncsian várjuk, hogy kikkel gyűlik meg a baja a dinamikus duónak, de ezt csak 2019 júniusában fedezhetjük majd fel, amikor a Men in Black: International mozikba kerül F. Gary Gray (Straight Outta Compton, Halálos iramban 8) rendezésében. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)