Hirdetés

Men in Black - megvan a reboot címe

|

A fekete ruhások hamarosan visszatérnek, most már azt is tudjuk, milyen címet kell majd bemondani a mozipénztárnál.

Hirdetés

A Men in Black reboot poszterei először a brazil comic-conon, a CCXP-n bukkantak fel, ahol egyébként a Sony egy panelen mesélni is fog a készülő rebootról. Kis szerencsével egy Pókember trailer is jönni fog onnan.

Hirdetés

A Sony később hivatalosan is megerősítette a címet, így már biztos, hogy MIB International néven jön az új felvonás. Chris Hemsworth és Tessa Thompson már végeztek a forgatásokkal, és mindketten nagyon izgatottak voltak, hogy újra együtt dolgozhattak a Thor: Ragnarok után. A film rendezéséért egyébként F. Gary Gray felel.

A jövő nyári premieren kívül semmi mást nem tudni a moziról, az alkotók teljes titkolózásba burkolóztak. Egyelőre az sem biztos, hogy Tommy Lee Jones és/vagy Will Smith visszatérnek-e egy cameo erejéig. Mi egy picit reméljük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)