Hirdetés

Menő új plakátokon virítanak a The Book of Boba Fett sorozat frissen megismert mellékszereplői

|

Nem gondoltuk, hogy ennyire fontos karakterek lesznek, de biztosan sokat látjuk még őket, ha saját posztert is kaptak.

Hirdetés

Bár mint minden hasonló esetben, most is akadnak panaszos hangok a világszőttes végtelen pusztaságában, azért nagyjából kijelenthető, hogy a legtöbbeknek tetszett a The Book of Boba Fett nyitánya. Az első részben nem csak kedvenc fejvadászunk és új társa, Fennec Shand tért vissza, hanem megismerkedhettünk teljesen új szereplőkkel is.

Minimális spoilerek következnek, nem több, mint amit az előzetesek mutattak eddig.

Hirdetés

Ilyen új karakter volt például a polgármester majordomója, aki kizárólag Boba jóindulatának köszönhette azt, hogy élve elhagyhatta Jabba egykori palotáját, valamint Madam Garsa, az egyik helyi szórakoztatólétesítmény főnökasszonya. 

A hivatalos Star Wars Twitter-oldalon ma közzétett két új The Book of Boba Fett posztert nekik szánták a marketingesek. Lessétek meg őket alább.

A The Book of Boba Fett szerdán folytatódik, és ez még így lesz pár héten át, hiszen a hétrészes sorozat csak februárban fog a végéhez érni.

Ha Boba Fett kánon- és legendákbéli múltjára vagytok kíváncsiak, akkor az alábbi videónkat érdemes megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)