Hirdetés

Mesés előzetest kapott a Harry Potter 20. évfordulós különkiadása

|

Az HBO ezzel emlékezteti a rajongókat, hogy ne csináljanak maguknak más programot 2022 első napjára.

Hirdetés

Aligha tévedünk nagyot, amikor azt feltételezzük, hogy világszerte Potter-rajongóik milliói mondták le a január elsejére megbeszélt rokonlátogatásokat hirtelen elfoglaltságra hivatkozva, mert egy másik találkozón kell aznap részt venniük. 2022. január 1-jén kerít ugyanis sort az HBO Max arra összejövetelére, amelynek apropóját a Harry Potter és a bölcsek köve 20 évvel korábbi bemutatója szolgáltatta.

Kétséges, hogy a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba akkor is megvalósult volna, ha nem arat zajos sikert a Jóbarátok: Újra együtt című különkiadás idén tavasszal. Láthatóan van igény arra - a rajongók részéről mindenképp - hogy egy-két órácska erejéig visszarepüljenek a múltba, és újra átéljék azokat a pillanatokat, amelyek hajdanán megmelengették, megnevettették, megijesztették vagy megríkatták őket.

Hirdetés

Bár sajnos korántsem teljes a névsor, a főbb szerepeket eljátszó színészek zömét hamarosan ismét együtt láthatjuk a képernyőn. Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson elválaszthatatlan hármasához csatlakozik Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Ian Hart, Toby Jones, Matthew Lewis, Evanna Lynch és David Heyman. De ott lesz a négy rendező, Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell és David Yates is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hazánkban sajnos nem elérhető még az HBO Max, de ennek ellenére sem maradunk ki a buliból, legfeljebb elegánsan késve érkezünk majd, ugyanis a különkiadás még január folyamán bekerül az HBO GO kínálatába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)