Hirdetés

Mewtwo Strikes Back: Evolution - új trailert kapott az első Pokémon-film modern változata

|

Ezúttal CGI segítségével készült el a klasszikus pokémonos kaland, és most bele is nézhetünk egy kicsit.

Hirdetés

Annak idején hatalmas sikert aratott a rajongók körében az 1998-as Pokémon: Az első film - Mewtwo visszavág, amiben az anime főbb szereplői és természetesen rengeteg pokémon is tiszteletét tette. Nemsokára pedig jön a mozi újragondolt változata, amihez érkezett is egy vadonatúj kedvcsináló, hogy a rajongók megfelelő hőfokon égjenek. Már akinek bejön ez az egész átalakítás.

Hirdetés

A klasszikus Pokémon-film ugyanabban a stílusban lett megalkotva, mint az anime, így a rajongók viszonylag könnyedén beleélhették magukat az új kalandba. Ám az idén érkező remake, ami a Mewtwo Strikes Back: Evolution nevet kapta, már CGI technológiával készült, így egészen más látványvilág fogadja majd a moziterembe betérő embereket, ami természetesen megosztotta a rajongótábort.

A remake július 12-én debütál Japánban, és egy új előzetesnek hála ismét belekukkanthatunk az újraalkotott mesébe.

Nektek hogy tetszik? Bejön ez a stílus, vagy jobb volt a klasszikus ábrázolásmód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)