Hirdetés

Kiszivároghatott néhány premierdátum a Marvel Filmes Univerzum ötödik fázisából

|

Lesznek még meglepetések a következő néhány évben.

Hirdetés

Még éppen csak elkezdhettük memorizálgatni, hogy milyen filmekkel érkezik majd a negyedik fázis, máris itt egy szivárgás az ötödikről is, ami szintén izgalmas címekkel borzolja a képregényfilmek rajongóinak kedélyét.

Hirdetés

Az információk Charles Murphy Twitter oldalán keresztül láttak napvilágot, akinek értesülései a múltban is megbízhatóak bizonyultak. A bejegyzés szerint az eddig kitűzött premierek között szerepel a Fekete Párduc 2, ami 2022. február 18-án kerül a mozikba, illetve rá nem sokkal, május 6-án rajtol a Galaxis őrzői harmadik felvonása.

Ugyanabban az évben, július 22-én is számíthatunk egy Marvel mozira, de ehhez még nem kaptunk címet, illetve egy csodálkozó emoji kíséretében leleplezte a 2024. május 3. vagy 10. dátumot is. Pusztán találgatni tudunk, de az emoji láttán akár még arra is gondolhatnánk, hogy nem ússzuk meg négy Bosszúállók filmmel.

Azt tudjuk, hogy az ötödik fázisban érkezhetnek még a Marvel Kapitány 2, a Penge és a Fantasztikus Négyes filmek is. Persze ameddig hivatalos megerősítést nem kapunk a stúdiótól, addig a szivárgást érdemes a helyén kezelni, de egy-egy ilyen kis infó mindig remek táptalajt ad a teóriáknak.

Szerintetek milyen filmek kapcsolódhatnak a rejtélyes dátumokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)