Hirdetés

Mi a jó ég történik már megint M. Night Shyamalan új thrillerjének előzetesében?

|

Kurta kedvcsinálón az Old, ami le se tagadhatná, hogy Shyamalan keze munkája.

Hirdetés

Rövidke ízelítőt villantott mindenki mindfuck filmesének új, tavaly ősszel sebtiben leforgatott produkciója, az M. Night Shyamalan-féle Old, benne ilyen mondatokkal:

"Gyönyörű ez a part. (…) Szorít a fürdőruhám. (…) Reggel még hatéves volt! (…) Kiválasztottak minket!"

A hol szimplán legendás (Hatodik érzék), hol egyszerűen minden mélységet megjárt (Az esemény) író-rendező ezúttal egy francia képregényből, a Sandcastle-ből adaptált thrillert: az idei Super Bowl alatt kiadott tévészpot, valamint a film szinopszisa alapján egy családi vakációt követhetünk nyomon a trópusokon, csakhogy a félreeső kis tengerparton hamar rájönnek, hogy valami tragikus véletlen folytán hipersebességgel kezdenek el öregedni, tehát estére már kvázi a teljes életüket leélik.

Hirdetés

Shyamalant ismerve ebből még bármi (de tényleg, BÁRMI) kisülhet, mindenesetre a Golden Globe-díjas Gael García Bernaltól kezdve (Mozart in the Jungle) Ken Leungon át (Star Wars: Az ébredő Erő) Thomasin McKenzie-ig (Jojo Nyuszi) erősíti a színészgárdát.

Amerikai mozipremier idén nyáron lesz, legalábbis jelen állás szerint július 23-át nézte ki magának a Universal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)