Hirdetés

Mi kerül 46 millió forintba egy Star Wars-os karórán, beskarból van?

|

Egy svájci dizájnstúdió kerek 150 ezer dollárban szabta meg limitált Star Wars-órája és kellékei árát. Mutatunk azért pár csinos képet róluk.

Hirdetés

A svájci székhelyű Kross dizájnstúdió a messzi-messzi galaxis tehetősebb rajongóira is gondolt: kerek 150 ezer dollárért (átszámítva több mint 46 millió forintért) bárki lecsaphat a Death Star Ultimate Collector Setre, benne a karórára, melynek közepén a Halálcsillag tátong, továbbá a fénykardkészítéshez elengedhetetlen kyber kristályra, valamint a hozzá passzentos tárolóra is.

A kristályról azt írják, hogy egyenest a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet című film kelléke, szóval aki a luxusórával együtt ezt is meg kívánja kaparintani, az siessen, ugyanis mindösszesen tíz sorszámozott szettet bocsátottak áruba. Igaz, cikkünk írásának pillanatában eddig három kelt csak el (vagy pont, hogy már el) belőlük, de hátha pont ti, Kedves Olvasók fogtok majd versenyre kelni a maradék hét csomagért.

Hirdetés

Megrendelni ezen a linken lehet a szóban forgó ereklyéket. Nemrég a LEGO Star Wars-os újdonságairól is írtunk, ha esetleg szűkösebb büdzséből gazdálkodnátok. 

Galéria a szettről, mert hát képeket nézegetni még mindig olcsóbb, mint hobbi gyanánt halálcsillagos órát és kyber kristályt gyűjtögetni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)